DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD

Nieuws

Samenstelling van elektronische connector
Tijd vrijgeven: 2021-12-07 10:09:43  Hits: 20

    Begrijp wat een elektronische connector is, wat is de basissamenstelling, kan meer flexibiliteit hebben bij het gebruik van elektronische connectorproducten, het ontwerpen en integreren vannieuwe producten en het gebruik van componenten om een ​​systeem te gebruiken . De basisstructuur van de elektronische connector is samengesteld uit vier delen: contact, isolator, schaal en accessoires, zie de gedetailleerde invoering hieronder; 

     

  

-

1.CONTACT

2020.6.4-1.jpgHet contactdeel van de sub

connector is het kerndeel dat de elektrische aansluitfunctie voltooit. In het algemeen is het contactpaar samengesteld uit een mannelijk contactgedeelte en een vrouwelijk contactgedeelte, en de elektrische aansluiting wordt voltooid door het inbrengen van de vrouwelijke en mannelijke contacten.


2020.6.4-2.jpg

-

2020.6.4-3.jpg2. Isolator

 De isolator van de elektronische connector wordt ook vaak een basis of een montagebord genoemd. De functie is om de contactstukken volgens de vereiste positie en afstand te regelen en om de isolatieprestaties tussen de contactstukken en tussen de contactstukken en de behuizing te waarborgen.

3.

Shell

De schaal van de elektronische connector wordt ook de buitenste schaal genoemd, die de buitenste kap is van het elektronische connectorproduct. Het biedt mechanische bescherming voor de gebouwde2020.6.4-4.jpgin-isolerende montageplaat en pinnen en biedt uitlijning wanneer de stekker en de aansluiting is geplaatst en vervolgens de elektronische connector die op het apparaat is bevestigd.





4.


accessories

\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ NHTE van de accessoires van elektronische connectoren zijn standaardonderdelen en algemene onderdelen. Ze zijn meestal onderverdeeld in structurele bijlagen en installatie-bijlagen. Structurele bijlagen zoals: klikring, positioneringssleutel, positioneringspen, geleidepin, koppelingsring, kabelklem, afdichtring, zeehondenkussens, enz.; Installatieaccessoires zoals: bouten, moeren, schroeven, veerspoelen, enz. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

voorgaand: Waarom moeten connectorpennen ver...

volgende: No