DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD

Nieuws

Kent u deze vier gemeenschappelijke oorzaken van connector Slecht Connact?
Tijd vrijgeven: 2021-12-01 11:11:18  Hits: 30

De pincode of terminal binnen die wordt gebruikt om signaal over te dragen en de stroom is het kerngedeelte van een connector. Daarom moet het connectorontwerp goed zijn om goed te zijn, met betrouwbare stabiliteit en een goede elektrische geleidbaarheid.-

poor Contact is gebruikelijk en er zijn veel redenen hiervoor. Er zijn vier veel voorkomende redenen vermeld.

1). De contactonderdelen van de connector zijnniet goed ontworpen.

2).

material selectie isniet op zijn plaats, metaalmateriaal of kunststofmateriaal is onstabiel.

3). poor kwaliteit. De tolerantiewaarde van het product aan de insteekgrootte is onredelijk, resulterend in slecht contact.   

4).

de finish van metalen oppervlak peeling of oxidatie.    

Wanneer een elektronisch apparaat mislukt, is de eerste factor om te overwegenhet contactprobleem. Controleer alle connectoren en overweeg andere problemen als de verbindingen strak zijn.

\\ Geen van de problemen die moeten worden opgemerkt, is dat het ook belangrijk is om de connector tijdens gebruik te beschermen. Omdat oneigenlijke bescherming tijdens het gebruik gedeeltelijk beschadigd of gecorrodeerd kan veroorzaken. Het contactstoring veroorzaakt door deze situatie is over het algemeen moeilijk te repareren. Het isnoodzakelijk om de connector te vervangen, watniet alleen lastig is, maar ook verspilling van middelen en economisch verlies veroorzaakt. De werkomgeving en temperatuur van verschillende connectoren zijn ook verschillende, en alleen redelijke prestaties kunnen stabieler zijn.

 the bovenstaande is de inhoud van vandaag, het slechte contact van de connector is mogelijk het kwaliteitsprobleem van de fabrikant, of het kan worden veroorzaakt door onjuist gebruik in het proces. Samenvattend is hetnoodzakelijk om een ​​goede connectorfabrikant te kiezen, maar ook om de connector te beschermen. Het kan voor een langere periode worden gebruikt en is minder vatbaar voor falen. winwin electronics A Bied de beste kwaliteit connectoren als veel bekende merken. Neem contact met ons op voor meer informatie in onze website:

www.dgwin

win.com.Ons verkoopteam helpt u om de juiste connector voor u te kiezen.

--


voorgaand: TE Connectiviteit Nieuwe producte...

volgende: Waarom moeten connectorpennen ver...