DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD

Nieuws

TE Connectiviteit lanceertnieuwe eenvoudig te koop opties voor hoogspanningsterminals en connectoren
Tijd vrijgeven: 2021-12-01 11:17:29  Hits: 11

     Dankzij teconnectivity (TE), een wereldwijde leider op het gebied van connectoren en sensoren, lanceerdenieuwe gemakkelijk-in-purchase opties voor hoge-voltage terminals en connectors, design engineers Je hoeft zichniet langer zorgen te maken over vermiste onderdelen, moeilijkheden in de montage of moeilijkheid om de hoeveelheden te bestellen. Denieuwe hybride en elektrische drageroplossing bevat alle betrouwbare componenten TE altijd bedoeld kabelboom assemblage, maarnu is verkrijgbaar op eenvoudige-om-order pakket.

TE Connectivity launches new easy-to-buy options for high-voltage terminals and connectors 800x500.jpg


     De kit is geschikt voor AMP+HVA280, AMP+HVA630, AMP+HVP800, AMP+HVP1100 en AMP+IPT oplossingen, en is ideaal voor high-voltage, hybride en elektrische voertuigen toepassingen

     Mike Brenner, tE product manager, zei:."in om onze klanten en te vereenvoudigen het bestellen te helpen en assemblage, wenu Geef kits voor deze hoge-voltage-terminals en connectoren. Hybride en elektrische voertuigoplossingskits bieden ontwerpingenieurs met een verpakt pakket. TE alle betrouwbare onderdelen, zodat zeniet hoeven te maken over onderdelen verlies of het bereiken van de afname."

     De AMP+HVA280 twee-ositie of drie-position Low-en Medium-Current Mannelijke en vrouwelijke connectoren zijn vinger-proof en veilig om aan te raken en zijn ontworpen om flexibel te zijn. Het kan verschillende opties bieden voor hybride/electric voertuigapparatuurapparatuur. Dit productreeks kan worden gebruikt met meer-Core of onafhankelijke afgeschermde draden, en omvat de industrie' unieke ontwerp gesplitst, waardoor de efficiëntie van verpakking en productie te verbeteren. Bovendien kan de veiligheid van het systeem worden gewaarborgd via een TWEE-Stage Lock. De aansluiting levert diverse vergrendelingsopties, met geïntegreerde interne HVIL hoogspanning interlock, welke maat optimalisatie en flexibele bedrading kan bereiken.

     AMP+HVA630 twee-position drie-position vier-position en vijf-position lage-middelgrote-current mannelijke en vrouwelijke connectoren veilig worden aangeraakt, die voldoen AK4.3.3, LV215-1 specificaties en voorzien CPA (connector positionering assurance) . AMP+connectors en aansluitingen kan tot 40A huidige-carrying vermogen onder omstandigheden van 140 ° C en 4-6mm2 meerdere-Core draaddiameter bereik en kan worden gebruikt in vele toepassingen EV apparatuur. De afgeschermde en verzegelde twee-position-connectoren zijn ontworpen om de geavanceerde prestaties van High-voltage-autoladers te bereiken. De vijf-position connector ondersteunt drie-phase laadstromen tot 32A aan de maximale oplaadcapaciteit te bereiken, en vanwege de bedieningshandel, de benodigde insteekkracht kleiner is dan 70N. De geïntegreerde interne HVIL garandeert dat de buitenafmetingen geoptimaliseerd.

     het anti-touch één, twee of drie hoge stroom mannelijke en vrouwelijke verbindingen in de AMP+HVP800-set is ontworpen om te voldoen aan AK4.3.3 en LV215-1-specificaties. AMP+hoge-current aansluitingen en verbindingen kan tot 200A huidige-carrying capaciteit bij 85 ° C (afhankelijk van de draad doorsnede) en een voldoende temperatuurbereik en een breed scala aan draaddiameters, die kan worden gebruikt verschillende EV-toepassingen. De geïntegreerde interne HVIL met meerdere bedradingsopties maakt optimalisatie van de pakketgrootte mogelijk en zorgt voor flexibiliteit. De hefboom helpen vereenvoudigt inrichtingsamenstel en vermindert inbrengkracht.

     het AMP+HVP1100 één-bit hoge-current mannelijke en vrouwelijke connectoren kunnen vingercontact voorkomen en flexibel in ontwerp. Het kan verschillende opties bieden voor hybride/electric voertuigapparatuurapparatuur. TEAMP+HVP1100 kan tot 280A huidige-carrying capaciteit onder de omstandigheden van 85 ° C en 70mm2 individueel afgeschermde draden, en kan gebruikt worden in vele high-voltage toepassingen. Het systeem biedt een geïntegreerde interne HVIL om de externe dimensies te optimaliseren.

     &#ten slotte, TE+IP-39; s Amp-ipt afgeschermde ringterminal maakt het interne vermogen mogelijk terminal die gemakkelijker en flexibel kan worden aangepast voor verschillende toepassingen. IPT biedt één-pole, twee-pole of driepole buitenmantel. Met accessoires kan het 360

Degree EMC-afscherming voor het systeem verschaffen. Volgens de behoeften van klanten kunnen de ringterminals worden geschroefd op kabels van verschillende lengtes.



\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

voorgaand: Waarom moeten connectorpennen ver...

volgende: TE Connectiviteit Nieuwe producte...